Gnocchi met doperwten, tuinbonen en salie
Recipe Type: Hoofdgerecht
Author:
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 4
Ingredients
- 1 keer basisrecept gnocchi of 1 pak gnocchi (kant-en-klaar)
- 500 g diepvriestuinbonen
- 250 g diepvriesdoperwten
- 2 eetl. olijfolie
- 1 rode ui (gesnipperd)
- 2 teentjes knoflook (fijngehakt)
- 1 el salie (gehakt) of
- 1 tl gedroogde salie
- 200 ml kookroom of
- 200 ml crème fraîche
- 1 kropje radicchio of
- 1 stronkje witlof (in smalle reepjes)
Instructions
- Kook de gnocchi kort voor het serveren.
- Kook de tuinbonen en doperwten 4-5 minuten en giet ze af.
- Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui en knoflook.
- Voeg de helft van de salie toe.
- Schep de tuinbonen en doperwten met de kookroom, zout en peper erdoor en verwarm zonder te koken.
- Meng de warme gnocchi erdoor en serveer met de radicchio.
- Bestrooi het gerecht met de rest van de salie.
Notes
[b]Tip: Vervang de salie door tijm. [/b]
Reageer