Vis met dille-olie, tuinbonen en gesmoorde sla
Recipe Type: Hoofdgerecht
Author:
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 4
Ingredients
- 1 bosje dille
- 7 eetl. olijfolie
- 2 eetl. rodewijnazijn
- 800 g diepvriestuinbonen
- 3 eetl. boter
- 1 bosje peterselie (fijngehakt)
- 4 eetl. kappertjes
- 2 kropjes little gem of
- 1 krop romainesla (in de lengte gehalveerd)
- 4 kabeljauwfilets
Instructions
- Pureer de dille met de olie, azijn en een flinke snuf zout en peper.
- Blancheer de tuinbonen 1 minuut en dop ze om het taaie vliesje te verwijderen (dubbel doppen).
- Smelt de boter op een lage stand.
- Voeg de peterselie, kappertjes en little gem, met de gesneden kant naar beneden, toe.
- Leg de kabeljauwfilets op de sla.
- Stoom afgedekt circa 5 minuten tot de vis gaar is, afhankelijk van de dikte van de filets.
- Serveer de vis op de tuinbonen naast de little gem.
- Verdeel de dille-olie erover en serveer de vis met dille-olie direct.
Reageer