7.6 C
Medemblik
22 februari 2019 09:05
Medemblik Actueel.

Foto: Duco de Vries
Regionieuws

Tandarts de Vries verliest strijdt om behoud zorgwoning

WIERINGERWERF – Met grote letters staat op de borden te lezen, “Zorgwoning weg dankzij CDA/Groot & VVD/Nawijn.” Na een lange strijd verloor de tandarts de Vries en zijn gezin het recht om de zorgwoning bij hun huis in Wieringerwerf te houden, een zorgwoning die was geplaatst om zorg te bieden aan hun dochter die een zware en moeilijke periode doormaakte. De oud-Medemblikkers zijn danig van slag om het gebeuren.

Toen zij daar niet meer woonde wilde de Familie de Vries de zorgwoning graag behouden om zorg te verlenen aan anderen die hier nood in hadden, maar daar stak de gemeente Hollands Kroon een stokje voor. Nee, dochter is weg dus de zorgwoning moest ook weg.

Afgelopen donderdag was het dan zover, de zorgwoning werd afgebroken tot grote woede van zoon Duco de Vries die duidelijk liet eten hoe hij over de situatie denkt.

Reageer op dit onderwerp

X