Menu van de dag – Pizzapannenkoek met mozzarella en tomaat
Recipe Type: Hoofdgerecht
Author:
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 4
Ingredients
- 400 g pannenkoekmix
- 800 ml halfvolle melk
- 1 ei
- 1 eetl. gedroogde oregano
- 20 g Parmezaanse kaas (versgeraspt)
- circa 2,5 eetl. vloeibaar bakproduct
- 2 trostomaten (in plakjes, rijpe)
- 1 bol buffelmozzarella (in plakjes)
- bakpapier
Instructions
- Klop de pannenkoekenmix met de melk,het ei, de oregano en de parmezaan tot een glad beslag.
- Verwarm steeds een klein beetje vloeibaar bakproduct in een koekenpan met anti-aanbaklaag en laat goed heet worden.
- Bak 4 dikke pannenkoeken houd ze warm onder folie of op een pan met een laagje kokend water.
- Verwarm de ovengrill.
- Verdeel de pannenkoeken op 2 bakplaten met bakpapier.
- Verdeel de plakjes tomaat en mozzarella erover en bestrooi met wat peper.
- Zet ze even onder de grill tot de mozzarella licht gesmolten is.
Serving size: 4 Calories: 615 kcal Fat: 19g Carbohydrates: 84g Protein: 27g
Reageer