Medemblik Actueel.

Nieuweboer zaalvoetbal
Voetbal

Voetbal: Zaalvoetballers Nieuweboer vergeten kansen te creëren

WERVERSHOOF – Afgelopen week speelde Nieuweboer FC B in Beverwijk. Dit seizoen heeft FC B een matige start van de competitie. Aantredend met de basis startte Nieuweboer matig en snel leidde niet goed opletten tot balverlies op de middenlijn en de openingstreffer van FC B.

In de openingsfase speelde de keeper van FC B mee in de aanval. Na een aantal aanvallen zette Nick Kuin de keeper klem, pakte de bal af en scoorde de gelijkmaker. Even later zette wederom Nick Kuin met een onverwacht schot Nieuweboer op voorsprong. Vlak voor de wissel kwam FC B uit een afgesproken hoekschop en na een schot van de keeper op een 3-2 voorsprong bij de wissel. Na de wissel trok FC B zich terug op eigen helft en gaf Nieuweboer met goed positiespel geen ruimte om voor doel te komen. Daarnaast bleef FC B gevaarlijk in de tegenaanval.

Ondanks een aantal goede reddingen van keeper Jelle Meester liep FC B door doelpunten na balverlies in de aanval en een benutte vrije trap liep FC B uit naar 5-2. Nick Kuin bekroonde zijn goede wedstrijd met een 3e treffer en bracht Nieuweboer terug in de wedstrijd. Voordat een goede aanval kon worden opgezet, besliste FC B de wedstrijd. In de laatste minuut kwam de 7-3 eindstand op het bord.

De volgende wedstrijd is vrijdag 1 december in de Dars tegen koploper DWOW uit Wieringerwerf.

Reageren via facebook