13.3 C
Medemblik
8 juli 2020 07:07
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

Agriport A7 ½ marathon

MIDDENMEER – Zondag 1 oktober is het weer zover, de Agriport A7 halve marathon georganiseerd door Atletiekvereniging Wieringermeer. Hierbij zijn meerdere afstanden te lopen, om te beginnen de halve marathon, ofwel 21.1 kilometer, de start is bij de atletiekbaan en gaat via de Medemblikkerweg richting de kassen van Agriport. Het parcours heeft hierdoor een mooi uitzicht en is ook zeer geschikt om snelle tijden te lopen.

De startijd van de halve marathon is om 11:00 uur en het inschrijfgeld bedraagt 10.00 euro. De tweede loop is de 13.000 meter. De 13.000 meter is een zeer snel parcours, waarbij richting de kassen van Agriport gelopen wordt. De startijd is 11:05 en het inschrijfgeld bedraagt 7.00 euro. De laatste loop voor de volwassenen is de 4 Engelse mijl. De 4EM, ofwel 6.4 kilometer, heeft een snel en vlak parcours, wat het uitermate geschikt maakt voor de lopers die een goede tijd willen neerzetten.

De startijd is 11:15 en het inschrijfgeld is 5.00 euro. De laatste loop is voor de jeugd en is de 1 Engelse mijl. De 1EM, ofwel 1600 meter, is voor de jongste hardlopers. De start is op de atletiekbaan en gaat rondom de terp. Het parcours is vlak en loopt door het ‘terpbosje’. De starttijd is 11:20 en het inschrijfgeld is 2,00 euro. De start is op de atletiekbaan van Atletiekvereniging Wieringermeer gelegen aan de Dokter Tamsmalaan 2, 1771 AA te Wieringerwerf.

Voor elke deelnemer is er een herinnering in de vorm van een gezond groentepakket. Op de ½ marathon worden er geldprijzen uitgereikt en bij de overige afstanden worden medailles uitgereikt. Ga voor inschrijven en meer informatie naar http://www.avwieringermeer.nl/agriporta7 . Hopelijk zien wij jullie snel op de atletiekbaan!

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?