Medemblik Actueel.

Sport

WognumRun rent voor Stichting Semmy

WOGNUM – De WognumRun vindt dit jaar plaats op zondag 10 september. Deelnemers kunnen kiezen uit vier verschillende afstanden. De start is net als vorig jaar vanaf Multifunctioneel Centrum de Bloesem in Wognum.

De WognumRun kent net als vorig jaar de 1 kilometer KidsRun, de 2,5 kilometer Kidsrun (vanaf 6 tot 99 jaar), de 5 kilometer SpaansenRun en de 10 kilometer HeroRun. De starttijd voor de 1 kilometer KidsRun is 10.00 uur, voor de 2,5 kilometer KidsRun 10.30 uur. De 5 kilometer SpaansenRun start om 11.00 uur en de 10 kilometer HeroRun start om 11.15 uur.

Ook dit jaar staat de WognumRun weer in het teken van een goed doel. Alle opbrengsten van de WognumRun gaan dit jaar naar Stichting Semmy. De stichting heeft als doel het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het vergroten van de overlevingskansen van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker. 

Ook meerennen voor dit goede doel? Inschrijven kan via http://wognumrun.nl/inschrijven/ . Meer informatie staat op www.wognumrun.nl en op de Facebookpagina: www.facebook.com/WognumRun/ .

Reageren via facebook