Medemblik Actueel.

Foto: Theo Annes
Ongevallen

Dodelijk slachtoffer A7 is 30-jarige vrouw uit Hippolytushoef

MIDDENMEER – De automobilist die gistermiddag bij een ongeluk op de A7 bij Middenmeer om het leven is gekomen, is een 30-jarige vrouw uit Hippolytushoef. Dat heeft de Koninklijke Marechaussee zojuist bekendgemaakt aan NH Nieuws

Het slachtoffer reed met haar auto met aanhanger in een file op de Rijksweg A7. De achterop komende militaire bestuurder van de vrachtauto zag de file te laat en reed in op de auto met aanhangwagen. Toegesnelde hulpdiensten konden niet voorkomen dat de vrouw kort daarna aan haar verwondingen overleed. De vader van het slachtoffer, die ook in de auto zat, liep lichte verwondingen op. De snelweg is geruime tijd afgesloten geweest vanwege het onderzoek door de afdeling Verkeersongevallen analyse van de Koninklijke Marechaussee.

Lees ook: Dode na inrijden vrachtwagen op file

De hulpdiensten waren na het ongeluk snel ter plaatse. Ze konden helaas niet voorkomen dat de vrouw kort daarna aan haar verwondingen overleed. De vader van het slachtoffer, die ook in de auto zat, liep lichte verwondingen op. 

De 29-jarige militaire bestuurder uit Drachten is aangehouden en na verhoor weer vrijgekomen, valt te lezen in een Facebookpost van de Koninklijke Marechaussee. Er wordt een onderzoek naar het ongeluk opgestart. 

Reageren via facebook