Medemblik Actueel.

Foto: HBP Media
Algemeen Politie

Dit is de Kleyenburg insluiper, herken de crimineel

MEDEMBLIK – Wie herkent de crimineel die probeerde in de nacht van vrijdag op zaterdag zijn slag te slaan op de Kleyenburg in Medemblik waardoor de ouderen die daar wonen zo bang zijn geworden dat ze nu 24 uur per dag de deuren op de nachtsloten hebben.

Gevangenen

De bewoners voelen zich vanaf het moment dat Sint Martinus is gesloten en er totaal geen toezicht meer is op de Kleyenburg gevangenen in hun eigen huis. De van afstandbedienbare voordeur wordt niet meer bediend uit angst verkeerd volk binnen te laten en zodra het donker wordt leven de mensen op de begane grond in angst of er geen inbrekers komen.

Politie: ‘Woonschakel moet camera’s ophangen’

De politie die op een noodoproep van 1 van de bewoners was afgekomen vertelde tegen deze bewoner dat de Woonschakel op korte termijn moet zorgen dat er camera’s komen en beveiliingslampen op de binnenplaats maar ook aan de buitenkant van Kleyenburg.

Ondertussen leven de mensen in angst, ’s avonds nog even naar buitengaan is er niet meer bij en neemt de onrust over het uitblijven van een goede oplossing om de veiligheid te garanderen toe bij de bewoners.

Herkent u dit persoon, weet u wie het is, bel dan direct met de politie op telefoonnummer: 0900-8844(TUIG) of bel anoniem via 0800-7000.

Foto: HBP MediaFoto: HBP Media

Reageren via facebook