Medemblik Actueel.

Evenementen

7e MirandaMania 2017 wederom een groot succes.

MEDEMBLIK – De jeugd van Medemblik gaf afgelopen vrijdag de aftrap van het MirandaMania weekend en is gestart met de mini spinning marathon.  De jeugd van de groepen 8 van de basisscholen en klassen van sg de Dijk, 250 leerlingen, konden zich lekker uitleven op de spinning fietsen. Zij hadden er zin in en dat was te zien ook aan de verhitte gezichten. Top jongens en meisjes. Dank voor jullie inzet.

Zaterdag middag was daar dan de start van de grote 4 uur durende Spinning marathon .De120 fietsen waren bezet door enthousiaste deelnemers. Wat op viel was het grote aantal jeugd die dit spektakel niet wilde missen. De nieuwe generatie spinners in de dop,geweldig hoor. Het gezamenlijke emotie gevoel was ook vandaag weer goed merkbaar , weten waarvoor we dit doen.

De 4 uur waren zo weer om omdat de 5 spinninginstructeurs een geweldige show in elkaar hadden gezet met diversen video beelden.

Een van de instructeurs die via videobeelden er een extra instructeur aan toe had gevoegd bracht wel even wat emotie en een kippenvel gevoel in de zaal. Het thema, wie fiets er met je mee ,kreeg hierdoor een diepere betekenis .

Na dit mooie moment ging het weer volle bak en iedereen stapte na ruim 4 uur tevreden en voldaan van de fiets af. De jeugd en de spinners van de grote marathon en onze sponsoren brachten samen een mooi bedrag van  € 17.800,00 op. Grandioos!!!!

Deze mooie dag werd s’avonds besloten met het Lente Festival waar  diverse bands,  en een wereld DJ belangeloos optraden. Het aanwezige publiek vermaakte zich prima en maakte er een prachtige gezellige avond van. De sfeer zat er goed in, wat ook wel te merken was. Het was zeker de moeite waard. Bent U niet geweest dan heeft U zeker wat gemist.

Stichting MirandaMania dankt iedereen die hebben meegewerkt aan dit mooie evenement.

Dank jullie wel. 

Reageren via facebook