19.4 C
Medemblik
14 augustus 2020 07:34
Medemblik Actueel.

Twee doden bij ernstig ongeval Wagenpad Wieringermeer

REGIO – Bij een zeer ernstig ongeval vanochtend vroeg op het Wagenpad in de Wieringermeer zijn 2 doden gevallen, de bestuurder van de auto en een passagier. Het gaat om een 24-jarige Poolse man en een 25-jarige Hongaarse man.

De auto is op zijn kop in het water beland na de bocht te hebben gemist. De massaal uitgerukte hulpdiensten waaronder een duikteam konden weinig meer voor de slachtoffers betekenen, de toegesnelde ambulances gingen ook weer rechtsomkeer even als de met spoed opgeroepen traumahelicopter.

Politie heeft het ongeval in onderzoek. Het rechterdeel van het Wagenpad is tot nader order voor al het verkeer gesloten.

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?