16.7 C
Medemblik
23 september 2020 21:02
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – wisselend bewolkt, in de middag zon

MEDEMBLIK – Vandaag trekt in de ochtend het gebied met regen weg. Vervolgens is het meest droog weer en vooral in de middag komt de zon geregeld tevoorschijn. De temperatuur loopt op naar circa 21 graden en de wind waait matig uit het noordwesten.

Het weer voor zondag

Het wordt morgen geleidelijk minder bewolkt maar het blijft zo goed als droog in Medemblik, met morgenochtend nog wel regen. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 20 °C en is de wind matig, windkracht 3. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 18 °C.

Het weer voor na zondag

De komende dagen zijn er opklaringen en is het wisselvallig in Medemblik. Overdag wordt het ongeveer 20 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 14 °C. De wind draait geleidelijk naar het zuiden en is matig, windkracht 3. Vanaf vrijdag neemt de kans op neerslag weer af.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?