14.3 C
Medemblik
10 juli 2020 06:38
Medemblik Actueel.

Vechtpartij en mishandeling Medemblik

MEDEMBLIK – In de nacht van vrijdag op zaterdag rond half 3 werd de buurt rondom de Verversgilde in Medemblik opgeschrikt door hard schreeuwende jongeren die een ander persoon achterna zaten. 

Deze jongen werd door de groep ingehaald en bij 1 van de bewoners in de tuin mishandeld. De massaal toegesnelde politie kon niet verhinderen dat de groep alle kanten op rende maar weet wel wie er bij deze mishandeling waren betrokken en gaan verder onderzoek instellen. Getuigen die werden gehoord spraken over een grote groep jongeren die achter deze jongen aanzaten.

Hoe het met de mishandelde jongen is, is onduidelijk, de jongen is onder begeleiding weggevoerd naar elders. Er zijn ook nog geen aanhoudingen verricht maar dat zal niet al te lang meer duren voor leden van deze groep zullen worden aangehouden wegens mishandeling.

Bij de eigenaar van de tuin is schade aangericht door de groep jongeren die dwars door de coniferenhaag renden. De bewoner gaat waarschijnlijk hier aangifte van doen.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?