14.6 C
Medemblik
21 mei 2020 05:41
Medemblik Actueel.

archief foto

Irene Schouten Europees Kampioen

ANDIJK – Irene Schouten mag weer een eretitel toevoegen aan haar enorme palmares, was ze al meervoudig Nederlands Kampioen, Wereldkampioen, nu mag zij ook de titel Europees Kampioen op de Relay daar aan toevoegen. Samen met Manon Kamminga en Bianca Roosenboom wisten zij tijdens het EK-inline skeleren op het onderdeel Relay de rest van de deelnemers achter zich te laten.

Zelfs met een van de griep herstellende Bianca Roosenboom wisten de Nederlandse meiden het spelletje naar hun hand te zetten en op het juiste moment aan te vallen en de gouden titel veilig te stellen voor de Italiaanse dames die tot aan de laatste bocht op de eerste plaats reden en de Belgische dames die op de derde plaats eindigden.

Reageren via facebook