24.3 C
Medemblik
15 augustus 2020 15:53
Medemblik Actueel.

13 inbraken of poging tot inbraak gemeente Medemblik de afgelopen 2 maanden

MEDEMBLIK – Het waren vrij rustige 2 maanden in de gemeente Medemblik wat het aantal inbraken of de pogingen tot inbraak betreft. In totaal zijn er 13 inbraken of pogingen tot inbraak geweest in de gemeente Medemblik tussen 26 mei en 26 juli.

Koploper is, zoals altijd, het pitoreske Andijk waar de criminelen van het inbrekersgilde 5 keer andersmans eigendommen probeerden te stelen, Medemblik staat op de tweede plaats met 3 inbraken of pogingen tot inbraak. Midwoud/Oostwoud en Wognum delen de eer om op plaats 3 te komen met elk 2 inbraken of poging tot inbraken. Wervershoof sluit de rij met 1 inbraak of poging tot inbraak. De overige kernen zijn niet in trek bij het inbrekersgilde daar zijn geen meldingen van inbraak of poging tot inbraak vandaan gekomen.

In de regio West-Friesland worden de meeste inbraken gepleegd in Hoorn met Enkhuizen op de tweede plaats.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?