20.9 C
Medemblik
2 augustus 2020 17:52
Medemblik Actueel.

Zijn jullie weer in the mood voor het grootste ‘flutconcert’ ooit?

ONDERDIJK – De eerste zondag van augustus is het wéér zover… het ponton met aan boord de meest succesvol teleurstellende band uit Onderdijk, de dou Grend ünd Von Velsen en de Nozem, vaart om 14:00 uur weer de Grote Vliet op om een gigantisch flutconcert te geven.

Iedereen is weer van harte welkom om op gepaste afstand de 3 heren te bewonderen, hoe magistraal zij hun instrumenten misbruiken. De toegang is gratis, maar wat betreft vreterij en gelagjes is  het ieder voor zich en alles voor jezelf.

Wederom wordt deze dag mogelijk gemaakt door Schuitenmakerij David Commandeur, vrijwilligers van de KNRM, vrijwilligers van de EHBO, onder toeziend oog van vereniging De Koggeschuiten uit Onderdijk en natuurlijk alle vrijwilligers die zich op deze dag op het water bevinden er er vrijwillig zijn in schuit, sloep, kano, surfplank of rubberboot, oud of jong, klein en groot. Let deze dag goed op elkaar, vaar voorzichtig, drink niet teveel en hou van elkaar, dan wordt het weer een mooie dag.

Voorafgaand aan deze schitterende zondag organiseert Vereniging de Koggeschuiten zaterdag 6 augustus een prachtige schuitentocht door onze mooie polder. Gestart wordt er om 10:00 uur bij het stoomgemaal voor een bak koffie, vervolgens vaart men richting Zwaagdijk waar er een lekkere lunch klaar staat in het Arkie, waarna rond half 3 vertrokken wordt richting café Brakeboer voor een heerlijk nasi buffet . Voor meer info over tocht en opgave verwijzen wij naar de site van de Koggeschuiten: www.koggeschuiten.nl

Al met al een prachtig Waterweekend in Onderdijk!

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?