Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – bewolkt met soms wat regen

MEDEMBLIK – Vandaag blijft het geruime tijd zwaar bewolkt met soms regen of buien. Onweer valt niet helemaal uit te sluiten. Aan het einde van de dag nemen de neerslagkansen af. De temperatuur stijgt naar 20 tot 21 graden en de wind is veranderlijk van richting en zwak tot matig van sterkte.

Het weer voor zaterdag

Het wordt morgen geleidelijk minder bewolkt en de kans op neerslag neemt toe in Medemblik, met morgenmiddag nog wel kans op een regenbui. De temperatuur stijgt tot 22 °C en de wind is matig, windkracht 3. Morgenavond is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 19 °C.

Het weer voor na zaterdag

De komende dagen zijn er opklaringen en neemt de kans op regen af in Medemblik. Het is 20 °C overdag en de temperatuur ’s nachts daalt tot 12 °C. De wind waait uit het westen en is matig, windkracht 3.

Reageren via facebook