Brand zette bloembollenbedrijf Zwaagdijk-Oost zonder stroom

ZWAAGDIJK-OOST – Woensdagochtend 27 juli rond 04.30 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een brand aan de Zwaagdijk. Een transformatorhuisje van een bloembollenbedrijf bleek in brand te staan. De brandweerlieden van Wervershoof hadden dit vuur al snel gedoofd met poeder.

Zonder stroom
Het bedrijf kwam door de brand zonder stroom te staan. Installatiebedrijf Ateco kwam snel ter plaatse om een noodaggregaat aan te zetten zodat de bloembollen niet lang zonder lucht stonden. In eerste instantie werd ook de brandweer van Westwoud gealarmeerd maar die bleek uitendelijk niet nodig,meldt 112 Westfriesland.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.