Weerbericht Medemblik – stapelwolken maar ook zonnige perioden

MEDEMBLIK – Vandaag is een rustige dag met naast stapelwolken ook geregeld zonneschijn. Op een enkele lokale bui na blijft het verder droog en de maxima komen uit op waarden tussen 21 en 23 graden. De wind ruimt naar het noordwesten en is matig. 

Het weer voor woensdag

Het wordt morgen zonnig en zo goed als droog in Medemblik. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 21 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 18 °C.

Het weer voor na woensdag

De komende dagen zijn er opklaringen en is het wisselvallig in Medemblik. Overdag wordt het ongeveer 20 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 14 °C. De wind waait uit het zuidwesten en is matig, windkracht 3. Na het weekend neemt de kans op neerslag af en worden de nachten warmer met temperaturen rond 19 °C.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.