15.9 C
Medemblik
26 mei 2020 23:18
Medemblik Actueel.

Zomeravondfilms in Hoogwoud

REGIONIEUWS – Ook deze zomer organiseert de oecumenische werkgroep Midden Westfriesland de vertoning van drie zomeravondfilms. Dit keer is het thema: ‘Familie (of de afwezigheid daarvan…) – Hoe sterk zijn familiebanden?’ Locatie is wijksteunpunt De Lindehof, Graaf Willemstraat 27, Hoogwoud.

De avonden beginnen steeds om 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur is er inloop met koffie. Na de film is er gelegenheid om na te praten bij een hapje en een drankje. De toegang is vrij; wel is er een collecte ter bestrijding van de onkosten.

Woensdag 27 juli staat het Japanse drama ‘Like father like son’ op het programma. Een zesjarig jongetje blijkt als baby in het ziekenhuis verwisseld. Zijn ouders staan voor een onmogelijke keuze.
‘The Judge’ staat woensdag 3 augustus op het programma. Een gerenommeerd advocaat keert terug naar zijn geboortedorp omdat zijn vader, een oud-rechter, wordt verdacht van moord. De mannen botsen omdat de vader de waarheid wil weten en zijn zoon geen enkel wettig middel schuwt om vrijspraak te pleiten.

‘Philomena’ sluit de serie op woensdag 10 augustus. Een vrouw heeft ooit als tiener haar buitenechtelijk zoontje moeten afstaan. Na vijftig jaar gaat ze met hulp van een cynische journalist op zoek naar het kind. Er ontstaat een ontroerende vriendschap tussen de twee.

Reageren via facebook