16.8 C
Medemblik
10 juli 2020 21:26
Medemblik Actueel.

Duizenden bezoeken Oldtimerfestival Medemblik

MEDEMBLIK – Het Oldtimerfestival in Medemblik blijkt nog steeds na 22 keer niets van zijn charme te hebben verloren. Ook deze editie was weer een groot succes met weer een keur aan 6-wielers,4-wielers, 3-wielers en 2-wielers. De oldtimers verlieten rond 10 uur Medemblik om een rondrit door West-Friesland te maken en zo ook de overige inwoners van West-Friesland te kunnen laten genieten van glimmende oldtimer.

Rond 12 uur kwam de stoet weer terug in Medemblik waarna het spektakel los kon barsten. Het massaal toegestroomde publiek kon genieten van livemuziek, zich vergapen aan een prachtige Excalibur maar ook aan een keur van fietsen van jaren geleden.

Bij de jongens gingen de hartjes vooral sneller kloppen bij het zien van de Amerikaanse Politieauto’s die soms ook even lieten horen hoe hard de sirenes kon.. met 200 decibel wisten zij direct weer de aandacht van het massaal aanwezige publiek te krijgen.

Op naar nummer 23 in 2017 met dan een speciale gast, de vader van NH Leeft verslaggeefster en vandaag ook in Medemblik aanwezige Isabella Prins komt dan met zijn Mercedes 190 Cabriolet uit 1960 om ook zijn droomauto te laten zien.

De organisatie kan terugkijken op een mooie zondag en zich nu weer gaan richten om te proberen in 2017 dit weer te overtreffen maar dat dat moeilijk gaat worden valt niet te ontkennen.

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?