15.4 C
Medemblik
8 juli 2020 23:39
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – wisselend bewolkt, later meer zon

MEDEMBLIK – Vandaag start met redelijk wat bewolking maar aan het einde van de ochtend krijgt de zon steeds meer ruimte om te schijnen, wel is er vanmiddag kans op een enkel spatje regen. De middagtemperatuur loopt op naar rond de 24 graden bij een matige wind uit het noorden tot noordoosten.

Het weer voor zondag

Het wordt morgen geleidelijk zonniger en de kans op neerslag neemt toe in Medemblik, met morgenmiddag nog wel kans op onweer. De temperatuur stijgt tot 24 °C en de wind is matig, windkracht 3. Morgenavond is het bewolkt met kans op onweer en koelt het af tot ongeveer 20 °C.

Het weer voor na zondag

De komende dagen is het zonnig en droog in Medemblik. De temperatuur daalt tot 22 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 16 °C. De wind draait geleidelijk naar het westen en is zwak, windkracht 2. Vanaf woensdag neemt de kans op zon af en daalt de temperatuur tot 20 °C overdag en 14 °C ’s nachts.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?