12.5 C
Medemblik
8 juli 2020 04:35
Medemblik Actueel.

Zaterdagavond 30 juli weer tijd voor spectaculair vuurwerk in Medemblik

MEDEMBLIK – Het is een jarenlange traditie dat op zaterdagavond tijdens de kermis van Medemblik een groots vuurwerk wordt ontstoken. Zoals gewoonlijk weer vanaf de aanlegsteiger achter het voormalige stadhuis aan de Dam.

De kermis vuurwerkshow op zaterdag 30 juli is een gezamenlijke cadeau voor de bevolking van de kermisexploitanten en de gemeente Medemblik. Het aantal bezoekers dat hier op afkomt is nog steeds groeiende.

Het vuurwerkbedrijf trekt werkelijk alles uit de kast om weer een geweldig spektakel te maken. Verwacht wordt dat deze avond een recordaantal bezoekers aanwezig zijn. De dijk achter het voormalige gemeentehuis van Medemblik is om 22.45 uur de ideale plek om dit fraaie waterspektakel te aanschouwen.

Aangezien de kermis op die dag pas om 01.00 uur sluit is voor de bezoekers na afloop alle gelegenheid een rondje over de kermis te lopen.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?