14.3 C
Medemblik
26 september 2020 15:08
Medemblik Actueel.

Medemblik straks een nudistenstrand rijker?

MEDEMBLIK – Een fanatieke groep van streeploosbruin zonaanbidders gaat kijken of het mogelijk is dat een deel van het Vooroever tussen Medemblik en Andijk geschikt kan worden gemaakt voor naaktrecreatie.

Uniek is het niet, op meerdere plaatsen rondom het IJsselmeer en het Ketelmeer in Nederland is naaktrecreatie al toegestaan op een afgesloten deel van de stranden. De groep van initiatiefnemers zeggen dat ook zij recht hebben om op  het Vooroever naakt te kunnen recreëren. In de gemeente Medemblik is al een plek waar nudisten terecht kunnen, dat is op de camping De Vrije Vogels in Midwoud, maar zegt 1 van de initiatiefnemers tegen de redactie, ook wij willen wel eens het IJsselmeer in kunnen duiken en dan het liefst zonder kleding.

De groep gaat nu eerst kijken of zij meer gelijkdenkenden achter hun idee kunnen krijgen en willen daarna naar het Recreatieschap om te vragen of dit mogelijk is.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?