Weerbericht Medemblik – Tropisch heet

MEDEMBLIK – Vandaag begint met veel zon en snel stijgende temperaturen. Uiteindelijk wordt het 30 tot 31 graden. In de late middag neemt de bewolking toe gevolgd door mogelijk een flinke regen- of onweersbui. De wind waait uit het zuidoosten en is matig. In de middag ruimt de wind naar het zuiden tot zuidwesten. 

Het weer voor na woensdag

De komende dagen wordt het geleidelijk weer zonniger en blijft het droog in Medemblik. De temperatuur daalt tot 23 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 16 °C. De wind waait uit het noordwesten en is matig, windkracht 3. Vanaf zondag wordt het overdag warmer met temperaturen rond 24 °C.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.