Tritonbar viert Lappendag met de Timboektoeband

MEDEMBLIK – Inmiddels hebben ze al flink naam gemaakt in Medemblik. Afgelopen week zette ze de tritonbar opnieuw flink op z’n kop. Een bomvol café en veel uitbundige mensen op de dansvloer bereikte tot het volgende plan: Laten we ze met lappendag 2016 nogmaals uitnodigen om opnieuw de Medemblikkers uit hun bol te laten gaan. Ondanks de toch al goed gevulde speelagenda van de mannen wisten ze 1 augustus toe te zeggen. 

“Medemblik is een nieuw werkterrein voor ons geworden en met deze lovende reacties en de gezellige danslustige uitgaanders is nee verkopen geen optie. We komen er graag en zijn blij met dit verzoek waar we dan ook graag op in gaan, aldus team timboektoe.

De mannen, gehuld in hun eigenwijze outfit, spelen een gevarieerd repertoire met muziek van toen en nu. In sneltreinvaart schakelen ze van James Brown naar DoeMaar en van Keane naar U2.
Het beloofd weer een top optreden te worden waarmee de heren om 18:00 uur aftrappen. De entree is gezellig vrij dus alle reden om af te reizen naar de lappendag in de Tritonbar op maandag 1 augustus.