Nostalgie & Middeleeuwen tijdens Zomermarkt in Medemblik

MEDEMBLIK – Zaterdag a.s. (23 juli) vindt  in het Bagijnhof de Nostalgie & Middeleeuwen Zomermarkt plaats. Tijdens de markt zullen ouden tijden herleven. De smid, het kruidenvrouwtje, de mandenvlechter en kantklosster voeren u mee naar de tijd van toen. En heeft u wel eens wol gesponnen op een spinnenwiel? Op het plein voor het voormalige postkantoor kunt u aanschuiven bij een heuse middeleeuwse maaltijd.

Tevens vindt u leuke kramen met allerlei spullen uit vroegere tijden, zoals brocante, houten speelgoed en nog veel meer. De valkenier van Kasteel Radboud zal tijdens de Zomermarkt een bijzondere show verzorgen. Ook voor de jongsten is er van alles te zien en te beleven! 

De Nostalgie & Middeleeuwen Zomermarkt is alweer de laatste markt in de reeks van 4 markten. De markt is van 10.00u tot 17.00u geopend voor publiek en is een evenement van St. Evenementen Medemblik (STEM). Meer informatie vindt u op facebook.com/zomermarkten.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.