19.4 C
Medemblik
14 augustus 2020 10:38
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – veel zon en bijna tropische temperaturen

MEDEMBLIK – Voor de zon,- en liefhebbers van tropische tempeaturen wordt het genieten vandaag, de temperatuur zal vanmiddag ruim boven de 25 graden komen de liggen. De zon zal van vroeg in de ochtend tot laat in de avond schijnen aan een strak blauwe vrijwel wolkenloze hemel. De wind is matig 3Bft en waait uit het noordoosten.

Het weer voor woensdag

Het wordt morgen zonnig en droog in Medemblik. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 26 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 24 °C.

Het weer voor na woensdag

De komende dagen neemt de bewolking toe maar wordt het geleidelijk droger in Medemblik. De temperatuur daalt tot 22 °C overdag en 14 °C ’s nachts. De wind is matig, windkracht 4. In het weekend wordt het overdag warmer met temperaturen rond 24 °C en draait de wind naar het westen.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?