Weerbericht Medemblik – mistige start later meer zon

MEDEMBLIK – Vandaag zijn er perioden met zon, plaatselijk afgewisseld door stapelwolken. De temperatuur komt uit op 22 tot 24 graden en de wind waait zwak tot matig uit het westen. 

Het weer voor dinsdag

Het wordt morgen geleidelijk zonniger en het blijft droog in Medemblik. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 23 °C en is de wind matig, windkracht 3. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 20 °C.

Het weer voor na dinsdag

De komende dagen is het zonnig en zo goed als droog in Medemblik, met woensdag kans op onweer. Overdag wordt het 25 tot 27 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 16 °C. De wind draait geleidelijk naar het westen en is matig, windkracht 3. Vanaf vrijdag wordt het overdag kouder met temperaturen rond 21 °C.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.