29.6 C
Medemblik
12 augustus 2020 22:53
Medemblik Actueel.

Piraten,matrozen en kapiteins luiden zomervakantie Jozefschool Medemblik in

MEDEMBLIK – De Jozefschool sloot het schooljaar 2015/2016 af met een piratenfeest. De leerlingen en leraren begonnen de dag met zingen en een aantal meesters en juffen voerden een toneelstukje op. 

De piraten stalen de schatkaart van de kapitein en wilden de schat meenemen. De kinderen leefden enorm mee en hielpen de kapitein om de piraten aan te pakken. Het liep allemaal goed af en alle kinderen liepen uiteindelijk achter de piraten en kapitein aan naar binnen om de feestdag te beginnen. Alle spelletjes en ook de vossenjacht stonden in het teken van piraten.

In de hele wijk om de school heen liepen piraten, kapiteins, matrozen en zelfs zeemeerminnen rond. Alle kinderen bleven op school eten. De dag werd afgesloten door het traditionele Jozefschool-podiumbal.

Groep 1/2A van juf Brenda won dit jaar de bokaal. De leraren en kinderen genoten van de leuke afsluiting en het gezellige schooljaar.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?