20.9 C
Medemblik
26 mei 2020 17:22
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – kans op (mot)regen

MEDEMBLIK – Vandaag is het bewolkt en vooral in de ochtend valt er wat (mot)regen. Daarna meest droog weer en maxima tot 21 graden. De wind waait matig uit het westen. 

Het weer voor zondag

Het wordt morgen geleidelijk minder bewolkt maar het blijft droog in Medemblik. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 21 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenavond is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 20 °C.

Het weer na zondag

De komende dagen zijn er opklaringen en blijft het zo goed als droog in Medemblik, met woensdag kans op onweer. De temperatuur stijgt tot 22 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 16 °C. De wind is matig, windkracht 4. Vanaf vrijdag wordt het overdag kouder met temperaturen rond 20 °C.

Reageren via facebook