2 C
Medemblik
18 januari 2021 05:11
Medemblik Actueel.

Tijd voor vakantie op het Speelkasteel

MEDEMBLIK – Het is vakantietijd en dat betekend dat alle scholen hun deuren weer een tijdje sluiten. Ook de peuterspeelzaal ‘het Speelkasteel’ heeft afgelopen woensdag, donderdag en vrijdag op gepaste wijze de peuters uitgezwaaid voor de vakantie.

Het was een leuke dag, maar ook wel weer een beetje spannend. De peuters kwamen zoals altijd aan op het speelplein om naar binnen te gaan, maar deze was hartstikke leuk versierd met vlaggen. “Zou er iemand jarig zijn?”hoorde je een aantal peuters vragen. Maar nee hoor, het was het eindfeest!

Ook de leidsters zagen er leuk uit en sommige peuters kwamen ook verkleed, dus het was een en al gezelligheid.

Deze dagen kregen de peuters in plaats van hun fruit, ook nog eens een ‘taart’die zij zelf konden versieren, dat was ook dolle pret. Later mochten alle peuters naar de speelzaal, waar de leidsters een leuk toneelstuk hadden voorbereid. Tijdens dit toneelstuk werden leuke liedjes gezongen en aan het eind mochten alle peuters gaan dansen. Aan het einde van het feest kreeg iedereen een lekker waterijsje en mochten de papa’s en mama’s nog even foto’s komen maken.

Voor sommige toch een beetje een emotioneel afscheid, want een aantal peuters zijn 4 jaar geworden en dat betekend dat zij na de zomervakantie naar de basisschool mogen gaan. De overige peuters worden vanaf 29 augustus weer hartelijk verwelkomt om weer te beginnen op de peuterspeelzaal, evenals de nieuwe peuters die komend jaar zullen instromen. Voor nu wenst het Speelkasteel iedereen een fijne zomervakantie toe!

Reageren via facebook