18.4 C
Medemblik
3 juli 2020 19:00
Medemblik Actueel.

Strandvogels start seizoen 2016/2017 tegen ALC uit Abbekerk/Lambertschaag

ONDERDIJK – De indeling van de competitie was al bekend, nu heeft de KNVB ook de nummering bekend gemaakt. Die nummering bepaald het wedstrijdschema. En voor Strandvogels betekent dit dat de ploeg van Rene Bierdrager het seizoen thuis opent tegen promovendus ALC. De ploeg uit Abbekerk/Lambertschaag komt op zondag 4 september naar Onderdijk.

Een week later gaat Strandvogels op bezoek bij degradant Grasshoppers. De eerste derby staat gepland op zondag 9 oktober, dan speelt Strandvogels in Zwaagdijk tegen de plaatselijke RKAV. Zondag 27 november komt Sporting Andijk naar Onderdijk om die andere derby te spelen. Op zondag 11 december wordt de eerste competitiehelft afgesloten met een thuiswedstrijd tegen De Valken. Die ploeg is op zondag 14 mei ook de laatste tegenstander in deze competitie, uiteraard dan in Hem.

Reageren via facebook