Medemblik Actueel.

Zeilen

Je hebt vakantie en je weet niet wat je moet doen? Ga zeilen!!!!

WERVERSHOOF – Deze zomervakantie weer Optimist zeillessen langs de kust van Wervershoof en Andijk. De lessen zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd groep van 8 tot plus minus 12 jaar.

Het is een fijne omgeving om in deze kom het zeilen eigen te maken, de lessen worden in blokken van 5 dagen gegeven 4 uur per dag. De weken worden afgerond met een CWO erkende vorderingsstaat en mogelijk CWO diploma. Zaterdag 16 Juli hebben wij nog een middag om kennis te maken tussen 13:30 uur tot 16:30. U bent van harte welkom met uw kinderen en een proef les uit te proberen en te kijken of ze mogelijk de uitdaging willen aan gaan.

De koffie staat klaar en het uitzicht is geweldig, we maken er gewoon een leuke middag van. Wij wensen u in ieder geval een fijne zomervakantie toe. Voor verdere info www.dekreupel.nl afd. Zeilinstructiejeugd

Reageren via facebook