D-Day voor de Natuurspeeltuin Wognum

WOGNUM – De crowdfundingsactie om een prachtige natuurspeeltuin in Wognum te realiseren loopt vandaag ten einde. Op deze laatste dag is de tussenstand dat er nu 17.325,- euro is opgehaald van de gehoopte 20.000 euro. Daarom nog één keer een oproep, al is het maar tien euro, elke euro is er 1 om deze natuurspeeltuin te kunnen realiseren, dus doneer via Het Lukt Ons.

Lees ook: Natuurspeeltuin Wognum haalt al 12.000 euro binnen via crowdfunding

Een groep enthousiaste ouders heeft jaren geleden de wens van de gemeenteraad, namelijk een natuurspeeltuin in Medemblik realiseren opgepakt en inmiddels staat Wognum aan de vooravond van een heuse crowdfunding. Want met de beschikbaar gestelde € 30.000 kan alleen de basis van de speeltuin worden aangelegd. Maar de natuurspeeltuin wordt pas echt leuk met die boomhut, klimtrajecten, waterspeelplek en een kabelbaan.

 

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.