13.4 C
Medemblik
6 juli 2020 23:05
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – zonnige perioden maar ook kans op een bui

MEDEMBLIK – Vandaag begint met zonneschijn. Later ontstaan stapelwolken die lokaal nog tot een bui kunnen uitgroeien. De temperatuur loopt op naar 17 tot 18 graden. De wind waait uit het noordwesten en is vrij krachtig. 

Het weer voor vrijdag

Het wordt morgen geleidelijk bewolkter en de kans op neerslag neemt toe in Medemblik, met morgenochtend en morgenmiddag regen. De temperatuur stijgt tot 17 °C en de wind is vrij krachtig, windkracht 5. Morgenavond is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 15 °C.

Het weer voor na vrijdag

De komende dagen zijn er opklaringen en blijft het zo goed als droog in Medemblik. De temperatuur stijgt tot 20 °C overdag en 16 °C ’s nachts. De wind waait uit het noordwesten en is matig, windkracht 4. Na het weekend neemt de kans op zon weer toe.

Reageren via facebook