Medemblik Actueel.

Photo by: VA-Photograpy (www.facebook.com/VA.Photography.pascal)

Het zit erop voor groep 8 van de Meridiaan in Medemblik

MEDEMBLIK – Eindelijk was het dan zover, groep 8 haar tijd op de Meridiaan zit erop en dat werd gevierd met een mooi toneelstuk. Alle ouders zitten in de zaal de kids zijn zenuwachtig meester Michel en juf Milou hebben ook gezonde spanning.

Voor iedereen is er wat te drinken en wat lekkers en dan rond kwart voor 8 begint de musical, “Torenhoog”. Een spannend verhaal over de opening van een hoge toren,  waar van alles misgaat.  Een musical van deze tijd met in de hoofdrol een beroemde vlogger Renzo Ros , ze zitten vast op de hoogste verdieping en de pratende lift vertelt ze dat ze door middel van samenwerken de juiste code krijgen om de lift weer gebruiksklaar te maken. Natuurlijk gaat het mis omdat er niet goed wordt samengewerkt,  maar slagen ze er toch in na de samenwerking de juiste code te verkrijgen en zijn ze weer vrij. 

Kortom een leuke musical met mooie liedjes en leuk toneelspel.  Na de musical gaan meester Michel en juf Milou  een kort woordje doen voor ieder kind, met aansluitend een hapje en drankje. Een geslaagde avond afscheid groep 8.

Foto’s Medemblik Actueel/Pascal van As

Reageren via facebook