25.2 C
Medemblik
21 mei 2020 21:01
Medemblik Actueel.

Groep 8 van de Jozefschool Medemblik neemt afscheid.

MEDEMBLIK – Op vrijdag 8 juli 2016 hebben de kinderen uit groep 8 van de Jozefschool de musical “Herrie op het eiland” opgevoerd voor hun ouders en de leerkrachten van de school. Die avond was een speciale avond: Achtentwintig kinderen namen na 8 jaar basisonderwijs afscheid van hun Jozefschool. 

De leerlingen waren een beetje zenuwachtig, maar zetten een super uitvoering neer. De ouders en de leerkrachten waren erg trots. Na de musical was het tijd voor een kopje koffie en wat lekkers. Vervolgens hebben de leerkrachten de kinderen in het zonnetje gezet! Alle leerkrachten hadden een gedicht geschreven over de leerlingen en die werden die avond voorgelezen en uitgebeeld.

De leerlingen kregen als aandenken een “goodiebag” mee met hun laatste rapport, een kamp DVD en een afscheidsboek van de ouderraad. Daarna was het tijd voor de disco voor de leerlingen met een hapje en een drankje en konden de ouders en de leerkrachten nog even gezellig napraten.

Het was een zéér geslaagde en gezellige avond. Wij wensen de leerlingen een fijne vakantie toe en veel succes op hun nieuwe school.

Reageren via facebook