Rechter geeft mishandelingszaak Wervershoof terug aan rechter-commissaris.

ALKMAAR – De politierechter in Alkmaar heeft een mishandelingszaak vandaag niet in behandeling kunnen nemen. Op het laatste moment kwam de advocate van de beklaagde met de eis op de proppen om getuigen te horen.

De zaak draait om een ernstig geval van mishandeling dat plaatst vond op 18 augustus 2013 in Wervershoof waar 2 mannen met elkaar ruzie kregen en waar de verdachte S. de H uit Wervershoof mogelijk het slachtoffer met een stoel zou hebben geslagen, maar ook zijn er geruchten dat er een mes bij betrokken zou zijn.

Om nu de getuigen te horen kon de politierechter niets anders doen dan de zaak terug te verwijzen naar de rechter-commissaris die diverse getuigen zal horen over de bewuste avond. De zaak zelf is voor onbepaalde tijd aangehouden tot spijt van het slachtoffer.

De advocaat van het slachtoffer liet weten dat het zeer spijtig is dat de advocate van de beschuldige pas op het laatste moment met deze eis op de proppen kwam, ,, het duurt nu al bijna 3 jaar, mijn cliënt wil het afsluiten en nu duurt het nog vele maanden voor het weer voorkomt.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.