25.1 C
Medemblik
12 augustus 2020 23:27
Medemblik Actueel.

DuxSport Racing Team(Medemblik) pakt prijzen in Almere

MEDEMBLIK – Afgelopen zaterdag vond de vierde landelijke baan plaats in Almere met een 300mtr en puntenkoers. de jeugd ploeg van het Medemblikse DuxSport Racing Team aanwezig was met Iris Tiben, Bas Meijer, Sem Koster en Gert-Jan van Diepen.

Snelle tijden bij de 300mtr.

De Belgische Fran Vanhoutte ( Zwaantjes Roller Club BE), was de eerste die een tijd neer mocht zetten bij de pupillen meisjes, haar tijd 31.373 seconden. Lange tijd was dat de snelste tijd van de dag. Uiteindelijk gelukte het Iris Tiben (DuxSport Racing Team) en Lisan van der Linde (Selectie Groningen / Drenthe) het om haar van de hoogste trede af te houden. Van der Linde sprintte naar de tijd van 30.077. Iris Tiben werd tweede met een tijd van 31.157 seconden.

De Jongens kadetten maakte er een zeer spannende. Gert Jan van Diepen (DuxSport Racing Team) 27,996, mistte op 2 duizendste van een seconde de tweede plaats, die was er voor Niek Stolhof (Lindenholz/Bont) met een tijd van 27,994. De winst ging naar de sprinter uit Oostwoud Bas Meijer (DuxSport Racing Team in een tijd van 27,868.

Puntenkoers prooi voor van Diepen

De laatste afstand van de dag, De puntenkoers. DuxSport Racing Team en Lindenholz/Bont gingen de strijd met elkaar aan op de puntenkoers. De sprinters Niek Stofhof (Lindenholz/Bont) en Bas Meijer (DuxSport Racing Team) pakte de eerste paar punten. Sem Koster en Gert Jan van Diepen (beide DuxSport Racing Team) trokken ten strijden nadat Thijs Kalthof (Selectie Groningen/Drenthe) zich had verzekerd van punten. Christiaan Haasjes (Lindenholz/Bont) kwam mee naar voren om punten te pakken, vele punten werden er verdeeld onder de rijders. Met een overwinning in de eindsprint was het Gert Jan van Diepen die de laatste drie punten binnen sleepte en zijn overwinning veiligstelde. Een spannende wedstrijd met dit als uitslag :

  1. Gert Jan van Diepen (DuxSport Racing Team)
  2. Christaan Haasjes (Lindenholz/Bont)
  3. Niek Stolhof (Lindenholz/Bont)

Het eindklassement ging naar Gert Jan van Diepen, Bas Meijer werd derde. Iris Tiben bemachtigde de tweede plek

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?