Van Koggeschipse Vossen tot Koggeschips Talent.

MEDEMBLIK – Donderdag 30 juni jl. was het jaarlijkse Zomerfeest van Basisschool Het Koggeschip uit Medemblik.  De regen zorgde in de ochtend voor spanning bij de vossen. Maar toen de groepen klaar stonden om alle schitterende vossen, met hun letters, te gaan zoeken bleef de regen weg. Zo kwamen d kinderen rond 11 uur terug in de hoop met de verkregen letters de juiste oplossing te hebben.  Zomerfeest is top! Was de juiste oplossing.

Van de oudercommissie ontvingen alle kinderen een zakje chips waarna ze in hun eigen klas een moment van rust hadden voor dat de pannenkoeken bakkers hun heerlijke pannenkoeken brachten.

’s Middags was het programma door de regen aangepast. In plaatst van Koggeschip got talent te vertonen buiten op het plein werd het nu vertoon in het Bon theater. Iets wat het nog specialairder maakte. Op een groot podium met publiek stegen de spanningen. Het Koggeschip heeft inderdaad vele talenten. Van diverse dans en ballet vorstellingen, een goochelaar. Jaeda zong haar eigen meester zelfs toe omdat het zijn laatste dag op school was. Allemaal lieten zij hun talenten zien om te strijden voor de hoofdprijs: Het vertonen van hun talent met draverij in de tent tijdens Medemblik Got Talent!

De jury heeft besloten dat De twee artiesten die de onderbouw gaan vertegenwoordigen zijn Rachel (gymvoorstelling) uit groep 3 en Bryan (Goochelaar) uit groep 4. Voor de bovenbouw zijn het de meiden (Dansen) van groep 7 en Senna en Anne (zang) uit groep 6. (Zie foto) Verder was er ook nog een nominatie voor Mandy Strickling, Yasmin Arends en Sanne (zang) uit groep 6. Zij staan op de reserve lijst. Natuurlijk hebben alle kandidaten een herinnering gekregen. Al met al een hele geslaagde dag!

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.