Sponsor ‘De Catalina’ en neem uw personeel mee met een vlucht

MEDEMBLIK – Op zaterdag 13 augustus 2016 zal op het water van Medemblik een uniek evenement plaatsvinden met een cultureel karakter.  De PBY-5A ‘Catalina’, een historisch watervliegtuig uit 1941, zal landen en opstijgen voor de kustlijn van Medemblik. Historische landingsvaartuigen brengen u er naar toe, omringd met een speciale VIP-behandeling.

Vliegen met De Catalina
De Catalina zal op zaterdag 13 augustus drie vluchten gaan maken vanaf het IJsselmeer. Ervaar de sensatie van het landen en opstijgen vanaf het water. Vanuit comfortabele stoelen heeft u een fantastisch uitzicht en het is mogelijk tijdens de vlucht over de schouders van de piloten mee te kijken. Met een historische landingsvaartuig wordt u gehaald en gebracht naar de Catalina. Wordt donateur en vlieg mee!

Sponsorarrangementen bedrijven
Informeer naar een sponsorarrangement en beleef wat de PBY-5A ‘Catalina’ voor uw personeel of klanten kan betekenen.  Neem contact op met Annelies Bart, annelies@landinzicht.nl of 06-270 83 055.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.