Medemblik Actueel.

Voetbal

Strandvogels 1 start bekercompetitie tegen Flevo, Wiron en DWOW

ONDERDIJK – Na de competitie-indeling heeft de KNVB nu ook de bekerindeling voor de standaardelftallen bekend gemaakt. Strandvogels ontmoet in de groepsfase drie clubs uit het noorden van Noord-Holland. Dit zijn Flevo uit Middenmeer, Wiron uit Den Oever en DWOW uit Wieringerwerf.

Op voorhand lijkt DWOW favoriet, zij komen in de competitie uit in de 3e klasse. Flevo is, net als Strandvogels, 4e-klasser. Dat was Wiron ook, maar zij degradeerden afgelopen seizoen naar de 5e klasse.

Strandvogels opent het bekerseizoen op zondag 21 augustus thuis tegen Wiron. Op dinsdag 23 of donderdag 25 augustus volgt dan een uitwedstrijd tegen Flevo. De groepsfase wordt op zondag 28 augustus afgesloten met een uitwedstrijd tegen DWOW. Voor zover mij bekend, plaatst alleen de poulewinnaar zich voor de volgende ronde.

Reageren via facebook