Medemblik Actueel.

Bedrijven

Nomineren Westfries Ondernemersgala 2017 gestart

HOORN – De organisatie van de Westfriese Ondernemersgala heeft de datum voor de 26e editie vastgesteld. Ondernemers kunnen de datum van 9 februari 2017 alvast noteren in hun agenda voor een avond met ondernemersprijzen en een gezellige netwerkborrel. Het zaalprogramma zal op een later moment bekend worden gemaakt,meldt onze nieuwspartner Westfriesland in Bedrijf.

NOMINATIES

Voordat de ondernemersprijzen kunnen worden uitgereikt, vindt eerst de nominatieronde plaats. Wie verdient volgens u één van de prestigieuze ondernemersprijzen? Nomineren kan tot 30 november via de website van het Westfries Ondernemersgala. Daarbij kunt u kiezen uit de volgende categorieën:
Rabobank Westfriesland Méér prijs is bestemd voor bedrijven die langer dan 10 jaar bestaan;
Van der Valk Retail Publieksprijs is bestemd voor elk willekeurige (online of offline) retailer;
Westfriese Bedrijvengroep (WBG) Runner Up Prijs is voor ondernemingen die nog geen tien jaar bestaan.

Om voor één van de prijzen in aanmerking te komen moet een bedrijf of instelling een hoofdvestiging hebben in één van de volgende gemeenten: Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Opmeer of Stede Broec.

De aanmeldingsprocedure staat open voor iedereen. Bedrijven die onderdeel uitmaken van een nationaal of internationaal concern kunnen kandidaat worden gesteld, mits er aantoonbaar eigen zeggenschap is en er een eigen beleid wordt gevoerd binnen de genoemde gemeenten.

Reageren via facebook