Indrukwekkende theateragenda Bon-theater Medemblik

MEDEMBLIK – Het duurt nog wel eventjes voor de deuren van het Bon-theater in Medemblik weer open gaan, maar het programma voor het seizoen 2016-2017 is al wel bekend en daar staan toch een paar indrukwekkende namen tussen.

Natuurlijk de in Medemblik wereldberoemde Z.G.A.N zullen ook weer tot ieders vermaak de perikelen in en om Medemblik uitgebreidt op het toneel met elkaar en met het publiek bespreken. Op vrijdag en zaterdag 16 december zal het Bon-Theater weer op hun grondvesten schudden. En als u dit wilt meemaken, wees er snel bij, de zaterdagavond voorstelling is al compleet uitverkocht en voor de vrijdagavond zijn nog wel kaarten beschikbaar. Reserveren doet u hier.

Maar daarvoor staat er nog een podiumbeest in het Bon-theater, Dolf Jansen gaat op 1 oktober aanstaan in het Bon-theater zijn Oudejaars 2016 voorschotelen aan het publiek en daar heeft hij het Bon-Theater voor uitgekozen. Helaas voor de mensen die dit willen meemaken. Deze voorstelling is al uitverkocht..

Natuurlijk is er ook uitgebreidt aandacht voor muziek, en 1 van de beste gitaristen ter wereld komt zijn kunsten vertonen aan het publiek. Harry Sacksioni zal op 11 februari 2017 zijn opwachting maken. Sacksioni verricht in dit programma weer kleine wondertjes op de gitaar en het is dan ook niet voor niets dat deze gitaarvirtuoos dit jaar voor de vierde keer op rij werd uitgeroepen tot de beste akoestische gitarist van de Benelux. Wilt u hier bij zijn, reserveren doet u hier.

Voor het complete overzicht, kijk op de website van het Bon-theater.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.