Weerbericht Medemblik – zonnig, later wat meer bewolking

MEDEMBLIK – Vandaag begint zonnig. later drijven velden (sluier)bewolking over, maar hoogstwaarschijnlijk komt het niet tot regen. De temperatuur stijgt naar 21 tot 23 graden en de wind waait matig uit het zuidwesten. 

Het weer voor zondag

Het wordt morgen geleidelijk bewolkter maar het blijft zo goed als droog in Medemblik. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 24 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenavond is het bewolkt en koelt het af tot ongeveer 19 °C

Het weer voor na zondag

De komende dagen wordt het geleidelijk zonniger maar neemt de kans op neerslag toe in Medemblik. De temperatuur daalt tot 16 °C overdag en 12 °C ’s nachts. De wind waait uit het zuidwesten en is matig, windkracht 4. Vanaf vrijdag neemt de kans op neerslag weer af en wordt het overdag warmer met temperaturen rond 23 °C.

 

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.