‘Nature’s Talent’ in West-Friesland

REGIONIEUWS – Met het het project ‘Nature’s Talent’ willen de West-Friese gemeenten de zaadsector in West-Friesland een extra impuls gaan geven door scholeren en studenten te interesseren voor het vak. 

Het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland-Noord gaat met Seed Valley en GreenPort Noord-Holland Noord samenwerken om de carriére mogelijkheden in de zaadveredelingsindustrie onder de aandacht te brengen.

Nieuwe Oogst schrijft vandaag dat: ,, Met het project ‘Nature’s Talent’ krijgen leerlingen en studenten kansen om kennis te maken met de sector. Het project bestaat uit verschillende activiteiten om studenten en scholieren te bereiken.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.