11.8 C
Medemblik
25 september 2020 21:21
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – wisselend bewolkt, tegen de avond kans op een bui

MEDEMBLIK – Vandaag is het vaak bewolkt. Soms komt echter ook de zon tevoorschijn. Tijdens de avonduren neemt de kans op lichte regen toe. Het kwik stijgt naar 20 tot 22 graden en de zuidwestenwind trekt aan tot vrij krachtig.

Het weer voor morgen

Het wordt morgen geleidelijk bewolkter maar het blijft droog in de gemeente Medemblik. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 20 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenavond is het bewolkt en koelt het af tot ongeveer 17 °C.

Vooruitblik naar volgende week

De komende dagen zijn er opklaringen en neemt de kans op regen af in de gemeente Medemblik. Overdag wordt het ongeveer 21 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 15 °C. De wind waait uit het westen en is matig, windkracht 4. Vanaf dinsdag wordt het overdag kouder met temperaturen rond 17 °C.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?