16.9 C
Medemblik
21 oktober 2020 21:33
Medemblik Actueel.

Foto: Medemblik Actueel / Theo Annes
Foto: Medemblik Actueel / Theo Annes

Meeting Meals Abbekerk

ABBEKERK – 17 september wordt er voor de tweede keer een meeting meals georganiseerd in het nieuwe bonte paard in Abbekerk. Meeting Meals is gezellig en ongedwongen speet daten met heerlijk eten, lekker even babbelen en gelijkertijd iets te knabbelen. 

Zo hopen wij om vrijgezellen een leuke avond te geven en hun te helpen met het vinden van een leuk en gezellig maatje.  hoeft niet perse iemand te zijn om mee te gaan samen wonen, maar kan ook gewoon als een nieuw babbel maatje. De enige voorwaarde is alleen wel dat het alleen voor vrijgezellen toegankelijk is!

Lorenza Blokker organiseert nu voor de tweede keer een Meating Meals in het Nieuwe Bonte Paard, na het succes van de allereerste Meating Meals werd de roep om een vervolg groter en groter waardoor de 16 jarige Lorenza besloot om een tweede Meating Meals te gaan organiseren. Lorenza heeft grootste plannen, niet alleen een Meating Meals in Abbekerk maar ook in de kernen om Abbekerk zullen te maken krijgen met deze nieuwe vorm van daten.

Details:

Reageren via facebook