Medemblik Actueel.

De Meridiaan Medemblik verkeerde in Afrikaanse sferen

MEDEMBLIK – Op basisschool de Meridiaan werden de leerlingen dinsdag verrast door een heus ‘Drum 4 Fun’ happening. De hele dag word er in groepjes spelenderwijs geoefend, ondertussen zijn er een aantal talenten geselecteerd, die vormen een soort van band. In verschillende klassen worden leuke activiteiten gedaan er word gesminkt maskers gemaakt lekker filmpje kijken.  

Tijdens de lunch konden de leerlingen genieten van het vele lekkers dat bereid was.  Her en der zien we vermoeide kinderen die in afwachting zijn van de voorstelling .Rond 2 uur komt er publiek en stroomt de gemeenschapsruimte vol om vervolgens een voorstelling te bekijken van de resultaten van de workshop.  Elke groep heeft hierin zijn aandeel en is werkelijk waar geweldig om te zien en te horen, om 3 uur is het klaar en krijgen  ze een daverend applaus.

Reageren via facebook